we all carry these things inside that no one else can see
they hold us down like anchors they drown us out at sea

5. maaliskuuta 2015

Kipeilyä ja aherrusta

Viime viikolla kuin myös tälläkin viikolla olen kipeillyt ihan kunnolla. Tuntuu kuin flunssa ei ota lähteäkseen minusta kunnolla vaan jää kytemään kurkunpäähän käheytenä ja nenään ärsyttävänä pikkunuhana ja toisinaan se tahtoo yltyä oikein urakalla. Ilokseni sain puhtipaketin isotädiltäni ❤. Myös tilaamani mekko tuli tänään ja olen siitä superiloinen! Olen koittanut nettikaupoista metsästää sitä täydellistä vansin paitaa tuloksetta. Miksi oi miksi parhaimmat paidat ovat miehille?Muuten miehille suunnattu paita ei minua haittaisi, mutta kun minun päälläni ne eivät istu kunnolla. Tai ainakin ne mitä minä olen kokeillut :( Tahtoisin myös hypen paidan!
Viime aikoina olen pakon edestä kuin myös omasta tahdosta tehnyt kaikennäköisiä ruokia ja oon jopa ylpeä itestäni siinä. Ainainen edellisen päivän (tai viikon) ruuan lämmittäminen mikrossa alkoi tökkimään pikkuhiljaa ja nyt olen tehnyt niin rypsiporsaskastiketta riisillä, paistettuja nuudeleita kuin ihan tavallisia kalapuikkoja salaatin kera. On se vaan mukavampi syödä vasta tehtyä pöperöä kuin monta päivää vanhaa sapuskaa!
Huomenna olisi tarkoitus lähteä Matkukseen. Lähdemme aamuvarhain, joten herätys voi olla melkoisen vaikea, kun on lipsunut nukkumaan aavistuksen myöhempään näin luku'lomalla' kuin arkena. 

2 kommenttia:

make me smile!♥