Viimeisin herkku, mihin on tullut sorruttua. Tämä resepti on syksyn aikana hyväksi todettu (useampaan kertaan) eikä ole kertaakaan pettänyt. Aivan älyttömän makea, mutta viepähän mennessään makeanhimon!
Tarvitset maapähkinävoi-browniehin:
1. Laita uuni 175 asteeseen
2. Mittaa voi kattilaan ja sulata varoen
3. Nosta kattila liedeltä, paloittele suklaa ja sulata sekaan
4. Sekoita joukkoon kuivat aineet
5. Kun seos on tarpeeksi haaleaa, sekoita joukkoon kananmunat
6. Kaada taikina vuorattuun uunivuokaan (noin 32cm x 25cm)
7. Sekoita maapähkinävoi ja sokeri keskenään. Kaada taikinan päälle juoviksi ja vedä veitsellä marmorikuvioita edestakaisin
8. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Brownie saa jäädä meheväksi
Nams! Jäähdytä ennen nauttimista. Brownie maistuu niin kahvin, maidon kuin marjojen ja jäätelön kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
make me smile!♥