we all carry these things inside that no one else can see
they hold us down like anchors they drown us out at sea

27. syyskuuta 2013

You cannot always wait for the perfect time, sometimes you must dare to jump

Hejsan te siellä, ketä siellä mahtaakaan edes lukea näitä mun selityksiä. Minulle kuuluu hyvää. Olen onnellinen. Viime aikaiseen elämääni on kuulunut kouluakoulua, naurua, väsymystä, stressiä, hymyjä, hautuumaalla kuljeskelua, tyttöjen iltaa, keilailumaanantai sekä kaikkea muuta pientä mutta niin kovin suurta. Mä tykkään kovin tästä kaikesta mitä mulla on nyt. Mulla on tapana pelätä asioita ja miettiä liikaa. olen sen joskus teille aiemminkin kertonut. 
''Välillä mua pelottaa olla onnellinen. Tiedän, kuulostan ihan hullulta mutta niin se on. Pelkään että kun oon onnellinen niin sitten se onni viedään multa pois. Kun tuntuu että kaikki menee hyvin ja paremmin ei voisi mennä niin tapahtuu jotain kauheaa. Ei saisi ajatella näin. Koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää. Täytyy elää hetkessä. Tehdä se mikä tuntuu oikealta silloin. Olla murehtimatta menneestä ja olla ajattelematta tulevaisuutta koska ainoa asia mikä sinulla on, on tämä hetki. Tästä hetkestä voi tehdä jotain mahtavaa jos niin vain haluaa. Juuri tästä hetkestä voi tehdä sen hetken mitä voi vanhuksena muistella hymy huulilla.'' 
Näin mä olen tänne jo aiemmin kirjoitellut, itse asiassa jo yli puoli vuotta sitten, ja voin kertoa että enpä ole tuosta muuttunut. Jännää sinänsä.

4 kommenttia:

  1. hyyyiii toi vanlija kola ei oo kovin hyvää :D kerran maistanu ja sekin oli lämmintä :D mut hei kenen kaa kävit keilaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh minä tykkäsin! :D seuraavan kerran maistat kylmänä! Taavin kanssa käytiin, se oli sellane seurakunnan järjestämä reissu :)

      Poista

make me smile!♥